Zorg

Ondersteun de bezoekers die u zorg biedt

De bezoekers van uw apotheek, zorginstelling, kliniek of zorgplein zijn vaak minder mobiel. U wilt dat de diensten die u binnen de zorg aanbiedt voor hen toegankelijk en veilig te benaderen zijn. Daarom bieden wij u een compleetpakket waarmee u uw bezoekers en medewerkers ondersteunt.

De dienstverlening die u biedt binnen de zorg moet duurzaam zijn, maar ook hygiënisch en gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers. Met het oog op de participatiemaatschappij, moeten mensen immers overal kunnen komen.

 

Een toegankelijk pand voor uw patiënten

Een automatische personenentree maakt dat de deuren zich vanzelf openen zodra er iemand door wil. Hierdoor is uw pand zeer toegankelijk voor bezoekers die meer afhankelijk zijn van zorg, minder mobiel zijn of de kracht in hun handen missen om deuren makkelijk te openen. Maar automatische deuren zijn ook ideaal voor medewerkers die met volle handen de doorgang willen gebruiken. De deuren zijn dan ook toepasbaar als entree, maar zeker ook binnen in uw pand.

 

Hermetisch sluitende en contactloze deuren: optimale hygiëne binnen de zorg

Er zijn speciale hermetisch sluitende deuren die de oplossing bieden voor omgevingen binnen de zorg die optimale hygiëne nodig hebben, zoals ziekenhuizen, klinieken en laboratoria. Deze deuren zijn beschikbaar met een enkele of dubbele vleugel en bieden gegarandeerde hygiëne, veiligheid en comfort. Daarnaast is de deur lucht- en geluiddicht. Dat de draaideuren en schuifdeuren contactloos kun worden geopend, ondersteunt de hygiëne nog eens extra.

 

Tegen een lage investering al een contacloze deur

En wist u dat de aanschaf van een contactloze deur niet duur hoeft te zijn? Wij hebben diverse contactloze oplossingen in ons assortiment, voor iedere situatie en voor ieder budget.

Zie onderstaand een korte demonstratie van contactloos deuren openen met een van onze opties: de speciale contactloze drukknop.

 

Download onze brochure

Download hier onze brochure Hermetische deuren.

Download

 

Zorg voor veiligheid in panieksituaties

In panieksituaties is het belangrijk dat vluchtwegen goed en snel begaanbaar zijn. Hiervoor hebben wij een anti-paniek systeem ontwikkeld. Deuren met dit systeem kunnen gemakkelijk in de richting van de uitgang worden opengeduwd en zijn dus speciaal bedoeld voor vluchtwegen. Onze deuren voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen.

 

Draag bij aan een gezond klimaat en zorg voor energiebesparing

Een ander voordeel van automatische deuren, is dat ze zo kort mogelijk open staan. Zo is het verlies van warmte of kou te minimaliseren en kunt u tot wel 42% energie besparen. Onze deuren zijn uitgerust met technieken die bijdragen aan het behouden van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Zorg er met onze Airslide voor dat u de warmte of kou van buiten tegenhoudt. En/of kies voor een combinatie met de Energy Saving. Deze techniek begrijpt het verschil tussen een voorbijganger en bezoeker. De deur opent zich pas volledig wanneer iemand uw pand binnen wil en niet wanneer deze alleen maar passeert.

 

Een parkeersysteem ontneemt u de zorg over uw (parkeer)terrein

Slagbomen bieden u de mogelijkheid om uw terrein op een flexibele en eenvoudige manier af te sluiten. Zo houdt u de controle over wie uw terrein betreedt. Zorg daarnaast met slagbomen voor een goede bereikbaarheid en beschikbaarheid van uw parkeerplekken. Hiermee ondersteunt u uw klantvriendelijkheid, want bezoekers kunnen daardoor zo dicht mogelijk bij uw pand parkeren.

Een verkeerspaal is een goede oplossing voor het afsluiten van een oprit of parkeerplaats als een slagboom niet gewenst of mogelijk is. Het biedt specifieke veiligheidsvoordelen, terwijl toch sprake is van een doelmatige toegangsbeveiliging. De verkeerspalen zijn ideaal tegen ramkraken en daarnaast zijn er speciale anti-terreur bollards. Een verkeerspaal kan in een vaste, handmatige of automatische uitvoering worden geleverd.

 

Simpele en snelle automatisering

Draaideurautomaten zorgen voor veel gemak in ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorgappartementen. Het openen van zware deuren wordt hierdoor versimpeld en dit bevordert de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van onder andere ouderen en hulpbehoevenden. Daarnaast wordt de doorstroming van mensen verhoogd en zorgt het automatisch sluiten van de draaideurautomaat voor een barrière tegen wind, lawaai, stank en stof.

 

Download onze brochure

Cliënt wordt kritische zorgconsument, hoe valt u op?
Tijden veranderen en de markt is in beweging. Benieuwd wat er op uw markt speelt? Download nu onze gratis kennis brochure.

Download

 

 

ONZE PRODUCTEN IN DE ZORG

FAAC Schuifdeur hermetisch sluitend
FAAC Schuifdeur hermetisch sluitend
De hermetisch sluitende deuren zijn ideaal voor omgevingen waar bacterieverontre...
Schuifdeurautomaten
Schuifdeurautomaten
Een schuifdeurautomaat wordt gecombineerd met een schuifdeursysteem.
FAAC Airslide
FAAC Airslide
Geïntegreerd en gepatenteerd luchtgordijn dat beschermt tegen kou, warmte, stof,...
Touch free
Touch free
Onze Touch free systemen zijn speciaal ontwikkeld om handbediende deuren volledi...
Draaideurautomaten
Draaideurautomaten
Eenvoudige oplossing voor het automatiseren van bestaande of nieuwe deuren.
Slagbomen
Slagbomen
De slagbomen van FAAC® en Magnetic bieden de mogelijkheid om uw terrein op een f...
Bollards
Bollards
FAAC biedt oplossingen voor het regelen van verkeer in woonwijken, commerciële, ...