Vve beheer

Alles voor vve beheer en vastgoed ontwikkelaars onder 1 dak

Bij het onderhouden of het bouwen van een VVE gebouw komt veel kijken. Hiervan is het toegankelijk maken van het gebouw en het onderhoud hiervan een groot onderdeel. Gezien onze jaren lange ervaringen, maar ook onze diverse samenwerkingen met VVE beheerders, beheermaatschappijen en vastgoed ontwikkelaars kan ook voor u FAAC de juiste partner zijn. Wij gaan hier graag dieper op in.

 

Automatisering van uw entree

Niet alleen onze ervaringen en samenwerkingen met diverse partijen maken ons de juiste partner, ook onze producten! FAAC heeft een groot assortiment aan innovatieve producten die bij uw wensen en behoeftes passen betreffende het automatiseren van het VVE gebouw.

 

Draaideurautomaten

Een van de meest gebruikte producten binnen het VVE beheer zijn onze innovatieve en betrouwbare draaideurautomaten. Onze draaideurautomaten zijn in staat uw bestaande draaideur of nieuwe toegangsdeur volledig te automatiseren. Onze draaideuren geven uw pand een mooie en moderne uitstraling en zijn geschikt voor intensief gebruik.

De doorstroming van mensen wordt verhoogd doordat het openen van zware deuren wordt versimpeld. Het automatisch sluiten van de draaideurautomaat zorgt voor een barrière tegen wind, lawaai, stank en stof, waardoor ook energie wordt bespaard. De draaideurautomaat is ook goed toe te passen in bedrijfspanden of in openbare gebouwen.

 

Contactloos deuren openen

Onze draaideurautomaten zijn te openen via een sensor, maar ook via diverse contactloze druk knoppen. Er is geen aanraking meer met deurklinken en deze contactloze manier van deuren openen maakt de draaideurautomaat een hygiënische oplossing.

 

Schuifdeuren

Een steeds meer voorkomende vorm van automatisering binnen de vastgoed ontwikkeling en VVE beheer is de schuifdeur. De schuifdeur zorgt voor een moderne uitstraling, is energiebesparend, vriendelijk voor bezoekers en bieden een volledig contactloze doorgang.

 

Duurzame en energiebesparende producten

Als een beheerder, investeerder of ontwikkelaar van een gebouw, begrijpen wij erg goed dat het belangrijk is om te werken met duurzame en energiebesparende producten, zowel voor de korte als lange termijn. De producten van FAAC zijn ontwikkeld door speciale R&D teams en hebben allemaal de kwaliteit energiebesparend te zijn op hun eigen manier. Zo zijn onze schuifdeuren standaard uitgerust met ons speciale Energy Saving systeem en kunnen worden uitgebreid met onze unieke en gepatenteerde Airslide. Deze ijzersterke combinatie kan wel zorgen voor 42% energiebesparing!

 

Langer zelfstandig wonen

FAAC werkt samen met diverse partners om zo compleet mogelijke oplossingen aan te kunnen bieden die het langer zelfstandig wonen ondersteunen. Denkt u bijvoorbeeld aan oplossingen voor mensen met een zeer beperkte handfunctie. Zo zijn er vele keuzemogelijkheden om de automatische deuren te bedienen. Via sensoren en drukknoppen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een tag. Bijkomend voordeel is dan dat er geen sleutels nodig zijn en deze ook niet verloren kunnen raken. Daarnaast denken wij mee in oplossingen op het gebied van veiligheid. Onze deuren kunnen wij plaatsen in combinatie met een automatische vergrendeling, een toegangscontrole en camerasystemen.

 

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Door een wetswijzing in 2016 is een goede toegankelijkheid voor mensen die minder valide zijn per 1 januari 2017 verplicht. FAAC kan u helpen aan deze verplichting te voldoen.

 

Parkeerbeheer

Niets is vervelender voor bewoners of bezoekers van een gebouw, dan niet de auto te kunnen parkeren terwijl ze hier wel recht op hebben. Een veel voorkomende klacht is dat parkeerplaatsen bezet worden gehouden door onbevoegden. FAAC heeft een breed assortiment aan slagbomen van het FAAC® en Magnetic merk die aan iedere behoefte kunnen voldoen. Zo kunnen de slagbomen worden aangestuurd via kaartlezers, druppels of kenteken herkenning.

 

Service en onderhoud

Wist u dat onderhoud aan uw automatische deur verplicht is? Geen zorgen, wij nemen deze graag voor u uit handen en plannen dan ook graag voor u periodiek onderhoud in. Onze opgeleide monteurs staan 24/7 voor u klaar. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een onderhoudspakket af te nemen voor een aantrekkelijk tarief.

 

Download onze brochure

Download hier onze brochure onderhoud

Download

 

Download onze brochure

Download hier onze brochure VVE special

Download

 

 

ONZE PRODUCTEN VOOR VVE BEHEER

Automatische schuifdeuren
Automatische schuifdeuren
Voor optimaal gebruiksgemak is een automatische schuifdeur in uw pui een perfect...
Draaideurautomaten
Draaideurautomaten
Eenvoudige oplossing voor het automatiseren van bestaande of nieuwe deuren.
Slagbomen
Slagbomen
De slagbomen van FAAC® en Magnetic bieden de mogelijkheid om uw terrein op een f...