Schone Industrie

Zorg voor gegarandeerde hygiëne en veiligheid binnen uw schone industrie

Het is belangrijk dat u hygiënisch, veilig en schoon werkt. Om dit te behouden zijn aanpassingen die uw productieproces niet belasten noodzakelijk. U wilt uw certificering behouden, maar de aanpassingen die daarvoor noodzakelijk zijn mogen uw productieproces niet belasten. De producten van FAAC geven u een kwaliteitsgarantie voor uw productieproces. Ze zijn betrouwbaar en zorgen voor een optimaal werkklimaat.

De snelloopdeuren van FAAC dragen bij aan de hoge eisen die worden gesteld in de foodsector en binnen de farmacie. Snelloopdeuren beschikken over verschillende eigenschappen die belangrijk zijn voor bepaalde ruimtes binnen uw schone industrie. Daarnaast heeft het deurblad een zelfherstellend vermogen wanneer er contact is met een bewegend object. En wanneer u kiest voor de cleanroomsnelloopdeur van FAAC, voldoet u met uw deur aan de meest strenge normen die in de schone industrie worden gesteld. Het zorgt voor maximale luchtafsluiting en bestaat volledig uit RVS voor optimale hygiëne.

 

Speciaal ontwikkeld voor optimale hygiëne

Speciaal voor ziekenhuizen, klinieken en laboratoria ontwikkelden wij hermetisch sluitende automatische schuifdeuren. De deuren zijn lucht- en geluiddicht en bieden oplossingen voor omgevingen die optimale hygiëne nodig hebben. Ze zijn beschikbaar met een enkele of dubbele vleugel en bieden gegarandeerde hygiëne, veiligheid en comfort. Dat de draaideuren en schuifdeuren contactloos kunnen worden geopend, ondersteunt de hygiëne nog eens extra.

 

Download onze brochure

Download hier onze brochure Hermetische deuren.

Download

 

Ruimtes binnen uw schone industrie flexibel afscheiden of compartimenteren

Met strokengordijnen kunt u ruimtes van elkaar scheiden. Ze zijn gecertificeerd voor toepassingen in de foodverwerkende industrie en voldoen daarmee aan de juiste eisen binnen uw branche. Zo is er een koudevaste kwaliteit voor koel- en vrieshuizen, maar ook speciale geluidswerende uitvoeringen voor ruimtes met veel machines. Daarnaast zorgen de strokengordijnen voor een optimaal comfort en maximale afsluiting. Naast strokengordijnen produceert FAAC ook afscheidingsgordijnen. Hier kunt u een aparte werkruimte binnen een grote hal mee creëren. Andere eigenschappen van afscheidingsgordijnen zijn stof-, tocht-, damp-, insecten-, rook-, vocht- en geluidswerend.

 

Bescherming van uw producten en productbehoud

De deursystemen openen en sluiten snel. Dit bevordert uw logistiekproces. Door deze korte openingsduur blijft de kwaliteit van uw product behouden en worden omgevingsinvloeden in uw schone industrie tot het absolute minimum beperkt.

 

Download onze brochure

Download hier onze brochure Tochtwering en Industriedeuren.

Download

 

 

ONZE PRODUCTEN VOOR DE SCHONE INDUSTRIE

Automatische schuifdeur standaard
Automatische schuifdeur standaard
Ons standaard en meest toegepaste profiel, geschikt voor binnen- en buitensituat...
Draaideurautomaat 950N2
Draaideurautomaat 950N2
Eenvoudige oplossing voor het automatiseren van bestaande of nieuwe deuren.
Snelloopdeur Food
Snelloopdeur Food
Deze deur in RVS uitvoering is speciaal voor de Food industrie ontworpen en vold...
FAAC Schuifdeur Hermetisch Sluitend
FAAC Schuifdeur Hermetisch Sluitend
De hermetisch sluitende deuren zijn ideaal voor omgevingen waar bacterieverontre...
Afscheidingsgordijn
Afscheidingsgordijn
Een snelle en doeltreffende manier om ruimtes (tijdelijk) te scheiden.