Kantoor & Publiek

Geef uw kantoorpand een toegankelijke en veilige ingang

U kiest bij uw kantoorpand voor gebruiksgemak voor uw personeel en bezoekers. Maar u wilt ook graag dat de ingang uw uitstraling versterkt en daarnaast zorgt voor de juiste klimaatbeheersing. De hoofdingang van uw kantoorpand biedt meer wanneer u kiest voor uitnodigende, gebruiksvriendelijke én veilige toegangsdeuren.

Uw personeel wil zich veilig voelen in uw kantoorpand. Bezoekers voelen zich graag welkom. Met een eenvoudig bedieningssysteem kunt u de stand van uw deuren snel en gemakkelijk omzetten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat bezoekers overdag gewoon uw pand kunnen betreden, maar gaan de deuren na sluitingstijd alleen automatisch open voor degene die het kantoorpand willen verlaten.

 

De gewenste uitstraling van uw kantoorpand dankzij op maat gemaakte deuren

Iedere deur maken wij op maat voor de best passende uitstraling bij uw kantoorpand. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de deuren uit te rusten met verschillende opties. Bijvoorbeeld een bezoekersregistratie voor optimale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. De deur voorzien wij dan van een taglezer die de toegang eenvoudig regelt waardoor een sleutel niet meer nodig is. U kunt er zelfs voor kiezen om de toegangscontrole te koppelen aan een (bezoek)registratiesysteem.

 

Automatische deuren dragen bij aan duurzaamheid en energiebesparing

Berekeningen van het Ministerie van Economische zaken wijzen uit dat automatische deuren tot wel 42% energie kunnen besparen. Dit komt omdat ze zo kort mogelijk open staan en daarmee verlies van warmte of kou minimaliseren. Onze deuren zijn daarnaast nog uitgerust met technieken die bijdragen aan de energiebesparing en het behoud van een gezond en comfortabel binnenklimaat in uw kantoorpand. Zo houdt onze nieuwste innovatie, de Airslide, de warmte of kou van buiten tegen en zorgt ons unieke Energy Saving concept ervoor dat de deur het verschil begrijpt tussen een voorbijganger en bezoeker. De deur opent zich daardoor pas volledig wanneer iemand uw kantoorpand binnen wil en niet wanneer deze het pand alleen maar passeert.

 

FAAC biedt uw kantoorpand meer mogelijkheden

Optimaal gebruiksgemak en veilige en toegankelijke automatische deuren zijn niet alleen geschikt voor een hoofdingang. Ook binnen in uw kantoorpand zijn ze zeer functioneel. En heeft u weinig inbouwruimte, dan is de automatische vouwdeur een mogelijkheid. Deze is elegant, functioneel en ruimtebesparend. En omdat de deuren niet open schuiven, maar open vouwen, is er geen zijruimte nodig. Dankzij het vouwprincipe creëert u toch een mooie doorloop, met het gemak van een automatische deur.

 

Download onze brochure

Download hier onze brochure Kantoor & Publiek.

Download

 

 

ONZE PRODUCTEN VOOR KANTOOR EN PUBLIEK

Automatische schuifdeur standaard
Automatische schuifdeur standaard
Ons standaard en meest toegepaste profiel, geschikt voor binnen- en buitensituat...
Automatische schuifdeur slank
Automatische schuifdeur slank
Een slanker profiel zorgt voor een transparantere uitstraling. Geschikt voor bin...
Automatische schuifdeur inbraakwerend
Automatische schuifdeur inbraakwerend
Inbraakwerende automatische schuifdeuren waar een stuk extra veiligheid gewenst ...
Automatische schuifdeur vluchtwegsysteem
Automatische schuifdeur vluchtwegsysteem
Snel en veilig ontruimen bij calamiteiten met ons anti-panieksysteem voor schuif...
Automatische schuifdeur brandwerend
Automatische schuifdeur brandwerend
Een veilige en esthetische oplossing daar waar 30 of 60 minuten brandwering geei...
Automatische schuifdeur volglas
Automatische schuifdeur volglas
Volglazen deuren zorgen voor een mooie, elegante uitstraling. Vooral geschikt vo...
Draaideurautomaat 950N2
Draaideurautomaat 950N2
Eenvoudige oplossing voor het automatiseren van bestaande of nieuwe deuren.
Vouwdeuren
Vouwdeuren
De FAAC SF1400 Vouwdeur Ruimtebesparend is zeer geschikt voor entrees met beperk...