Detailhandel

Meer bezoekers aantrekken door het verbeteren van de klantbeleving

De uitstraling van uw detailhandel is uw visitekaartje. U kiest voor een bepaalde stijl en spreekt daarmee uw klanten aan. Deze eerste indruk is van belang, maar daarnaast wilt u dat de winkelpui van uw detailhandel ook functioneel is. FAAC biedt u hierin veel mogelijkheden.

U kunt slanke aluminium profielen combineren met veel glas voor een modern en open aanzicht van uw detailhandel. Of u kiest voor een transparant rolluik dat luxe uitstraalt, maar tegelijkertijd inbraakwerend is. En het is mogelijk een vouwwand te plaatsen die uw detailhandel die prachtige chique uitstraling geeft.

 

Uw detailhandel opent de deuren voor de klant

Voor optimaal gebruiksgemak is een automatische schuifdeur als winkelpui bijvoorbeeld een perfecte oplossing. Uw klanten kunnen met volle handen uw detailhandel betreden en uw winkel opent letterlijk de deuren voor de klant. Kiest u voor vouwdeuren, dan kunt u uw winkel openheid laten uitstralen. Uw klanten ervaren zo ruimte en rust en dat maakt uw winkel zeer toegankelijk. FAAC denkt graag met u mee over de best passende oplossing voor uw detailhandel en voorziet u hierbij van goede adviezen.

 

Contactloos en hygiënisch deuren openen

Door het aanschaffen van een automatische deur, worden de deuren contactloos en hygienisch geopend. Immers is contact met een klink niet meer nodig. Wij zijn specialist op het gebied van contactloze oplossingen en hebben dan ook een breedt assortiment die ervoor kunnen zorgen uw deur al tegen een relatief lage investering veilig en hygiënisch te openen.

 

Uitgerust met technieken voor optimale energie beheersing

Alle entrees van FAAC zijn uitgerust met onze nieuwste techniek, namelijk EnergySaving. Dit betekent dat de schuifdeur begrijpt wie een voorbijganger is en wie een bezoeker. De deuren gaan dus niet volledig open wanneer een voorbijganger passeert, maar wel wanneer een bezoeker voor de deur van uw detailhandel stil blijft staan. Daarnaast kunnen wij alle deuraandrijvingen combineren met de FAAC Airslide. De FAAC Airslide zorgt voor nog meer energie efficiëntie, een betere luchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat.

 

FAAC zorgt voor zo min mogelijk overlast in uw detailhandel

FAAC levert, produceert en monteert alle soorten puien. Maar om het u nog gemakkelijker te maken, verzorgen wij ook de kleine benodigde bouwkundige aanpassingen. Denkt u hierbij aan sloopwerk, het plaatsen van een dorpel en het aftimmeren van de pui voor een prachtig resultaat. Meestal kunnen wij een nieuwe pui binnen een dag in de detailhandel plaatsen, wat betekent dat zowel u als uw klanten zo min mogelijk overlast ervaren.

 

Altijd voldoende parkeerplek

Heb je beschikking tot een eigen parkeerterrein? Ga eens na of er voldoende parkeerplekken zijn. Wanneer jouw parkeerplaats helemaal vol is, rijden gasten sneller door naar een andere horecazaak.

Als dat zo is, probeer dan eens te achterhalen of jouw parkeerplaats alleen gebruikt wordt door gasten, of dat anderen gebruikmaken van jouw (gratis) parkeerfaciliteiten. Het is dan de overweging waard om jouw parkeerplaats (gedeeltelijk) af te sluiten.

 

Automatische slagboom of verkeerspaal

Een automatische slagboom is daarvoor een optie. Je hebt zelf in de hand wie jouw terrein op- en af komt. Denk bijvoorbeeld aan een uitrijmuntje die het mogelijk maakt om het parkeerterrein te verlaten. Dit uitrijmuntje overhandig je (gratis) aan jouw gasten wanneer ze afrekenen.

Wanneer je een parkeerplaats hebt voor personeel of een andere kleine groep mensen, biedt een bollard (verkeerspaal) uitkomst. Deze wordt bediend met een afstandsbediening of door kentekenherkenning.

Let op! Maak een afweging tussen optimale gastvrijheid (open terrein waarop iedereen kan parkeren) en het zorgen dat alleen jouw gasten op jouw terrein parkeren. Het is de kunst om hier een goede middenweg in te vinden. Laat je hier goed over informeren. De optie van het uitrijmuntje is één van de vele opties die hierin mogelijk zijn.

 

Optimale veiligheid met een vriendelijk karakter

Een verkeerspaal of ook wel genoemd een bollard, is een goede oplossing voor het afsluiten van een oprit of parkeerplaats als een slagboom niet gewenst of mogelijk is. Het biedt specifieke veiligheidsvoordelen, terwijl toch sprake is van een doelmatige toegangsbeveiliging. De verkeerspalen zijn ideaal tegen ramkraken en daarnaast zijn er speciale anti-terreur bollards. Een verkeerspaal kan in een vaste, handmatige of automatische uitvoering worden geleverd.

 

Download onze brochure

De uitstraling van uw pand kan het verschil maken tussen kopen of doorlopen. Weten hoe u uw klanten een warm welkom heet, ontdek het in onze gratis brochure ‘Detailhandel’

Download

 

 

ONZE PRODUCTEN IN DE DETAILHANDEL

FAAC Airslide
FAAC Airslide
Geïntegreerd en gepatenteerd luchtgordijn dat beschermt tegen kou, warmte, stof,...
Automatische schuifdeuren
Automatische schuifdeuren
Voor optimaal gebruiksgemak is een automatische schuifdeur in uw pui een perfect...
Draaideurautomaten
Draaideurautomaten
Eenvoudige oplossing voor het automatiseren van bestaande of nieuwe deuren.
Slagbomen
Slagbomen
De slagbomen van FAAC® en Magnetic bieden de mogelijkheid om uw terrein op een f...
Bollards
Bollards
FAAC biedt oplossingen voor het regelen van verkeer in woonwijken, commerciële, ...